Little Cube Lucynka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jeden pekný pondelok...

A je z mnou ďalší pondelok. Prežila som ho, zabavila som sa, rozplynula na ružovú hmlu... No prečo sa nevenovať práve tomu poslednému spomínanému?
A je z mnou ďalší pondelok. Prežila som ho, zabavila som sa, rozplynula na ružovú hmlu... No prečo sa nevenovať práve tomu poslednému spomínanému? Nebude to síce až také obsiahle, ako býva zvykom, pretože nemám odvahu opísať zopár dosť dôležitých „detailov“, no môžem hodiť na papier aspoň svoje uletené chvenie v žalúdku.
Všetko sa to začalo, keď som čakala na šiestu a zhodou náhod v ten deň poslednú hodinu. Stála som pred triedou biológie spolu so svojím, aj keď už trošku odrasteným, no ešte vždy siamským dvojčiatkom. Práve mi skončila informa, takže mi ešte hlavou lietali problémy mojich internetových priateľstiev, ktoré bude treba neodkladne riešiť, no v tom sa otvorili dvere. Vyšiel z triedy prvý a ja som v ušiach priam počula Bittersweet Symphony. Pozdravil sa skupinke spolužiakov predo mnou ja som sa už vtedy začala usmievať. Pozrel sa na mňa tak, ako to vie len on, venoval mi najkrajší úsmev, aký len mohol – ten, ktorý mi počas víkendu tak šialene chýbal a perami naznačil „Hi,“ odzdravila som sa, on na mňa žmurkol a zmizol v chodbe. Udržala som sa a neotočila som hlavu tým smerom, na čo som patrične hrdá. Namiesto toho som spokojná vošla do triedy, zaujala svoje zvyčajné miesto v tretej lavici a tíško si to celé prehrávala ešte raz. Bolo to tak pekné... ten milučký úsmev, pri ktorom sa topím ako čokoláda v mikrovlnke a na záver ešte žmurknutie.. a viem, že bolo moje! Moje a len moje! Bože, aká som odrazu majetnícka :)
Až ma prekvapuje, čo so mnou dokáže urobiť jeden chlap, aj keď priznávam, že nie obyčajný. Vlastne som neobyčajnejšieho ešte ani nevidela. V žiadnom prípade si ho nepredstavujte ako nejakého presladeného týpka s nagelovanými vlasmi ani ako drsňáka v kožených gatiach :D Skôr ide o jeho úžasnú charizmu, je to taký milý, takmer vždy vysmiaty sympaťák. Zbožňujem jeho humor, aj keď občas je trošku, no naozaj len trošililinku... ako to povedať. Nie celkom detinský, ale pravdu povedať, toto je asi výraz, ktorý sa tomu približuje najviac. No ale každopádne hlavné je, že väčšinou od smiechu revem a musím sa odznovu maľovať...

Crazy in love :D

...však som našla pekný obrázoček :DDD


Sth about me | stály odkaz

Komentáre

  1. ZENA!!!
    Ono je to s tebou naozaj vazne.......chcela by som poznat toho typka...musi byt fakt cislo;) Inak...najprv som tam namiesto slova "typka" mala jeho meno, ale povedala som si, ze ked si o nom nespomenula ziadne blizsie info v clanku, tak asi nechces aby bol menovany...;)
    publikované: 01.04.2007 09:51:18 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Thnx
    Sdrečná vďaka, že si tam nenapísala meno, veď aj tak nemôžeš s určitosťou vedieť, o koho ide :DDD Oki, zrejme máš tušenie neveľmi odlišné od skutočnosti, ale 100% to nie je :D
    publikované: 02.04.2007 11:39:07 | autor: LittleCube (e-mail, web, autorizovaný)
  3. No...
    No,ja toho typka poznam a kedze viem,aky je fakt v skutocnosti v pohode,tak do teba,draha moja,nejden rypat.Len to s nim neprehanaj...vies,aby si sa z toho nescvokla...
    publikované: 02.04.2007 11:39:17 | autor: Katushqa (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Kukni na môj blog, mám tak cool pics;)
    Laska, ale ja fakt viem o koho ide:D!!! Ved iba o nom vkuse basnis...takze sa ma nesnaz "obelhat":D:D:D
    publikované: 02.04.2007 14:58:04 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Pssst!
    Drahe moje tisko, bo si to este domysli aj niekto iny. A ja o nom nebasnim... Katushqa nemas preco rypat, ved dnes som zdrhla z dvoch jeho hodin (A)
    publikované: 04.04.2007 18:15:03 | autor: LittleCube (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014